Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ηλικία συνταξιοδότησης αυξάνεται: πώς να συνταξιοδοτούνται στα 55, όχι 70 Η κυβέρνηση έχει εκδώσει νεότερες γενιές θα εργάζονται περισσότερο πριν υποβάλει αίτηση για σύνταξη. Luke O'Mahony, 26, θα πρέπει να εργαστούν μέχρι να είναι 70 - εκτός αν ακολουθεί το πλάνο μας.

Όπως και τα εκατομμύρια των νέων εργαζομένων, Luke O'Mahony θα αναγκαστεί να περιμένει τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 70 για να διεκδικήσει κρατική σύνταξη.
Η 26-year-old την περασμένη εβδομάδα είδε τέρματα αποχώρησή του ώθηση στο μέλλον από μια κυβέρνηση απεγνωσμένα να περιορίσει τον ραγδαία αύξηση του κόστους της γήρανσης του πληθυσμού της Βρετανίας.

Η δήλωση του φθινοπώρου που ορίζονται αλλαγές που θα τον και σχεδόν κάθε άλλο Βρετανός επηρεάζουν κάτω από την ηλικία των 50 ετών. Υπολογίζεται ότι 10 εκατομμύρια άνθρωποι στα τέλη του '30 τους έως τα μέσα του '40 θα πρέπει να περιμένουν ένα επιπλέον έτος για να διεκδικήσει, ενώ η ηλικία συνταξιοδότησης έχει οριστεί να πυροβολήσει τελευταία 70 για τα παιδιά κάτω των 30 ετών.
Πολύ απλά, καθώς περισσότεροι άνθρωποι ζουν μέσα της δεκαετίας του '90 τους, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει η χώρα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πληρώσει μια κρατική σύνταξη σε αυτούς για περισσότερο από το ένα τρίτο της ενήλικης ζωής τους.
Αφήνει νεότερους εργαζόμενους με μια ψυχρή επιλογή: είτε να μοχθούν βαθιά και σε μεγάλη ηλικία, ή να αρχίσει εξοικονόμηση τώρα και να αποσυρθεί για τους δικούς σας όρους. Μπορείτε να πάρετε ένα εισόδημα από προσωπική σύνταξη από την ηλικία των 55 και υπάρχουν πολλές άλλες επενδύσεις χωρίς περιορισμούς σε όλα.                            Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου